Vedined en Opel

De juiste combinatie!

Als ondernemer van Vedined profiteert u nu van unieke voordelen. Ook voor uw nieuwe bedrijfswagen is er nu een speciaal voor u een bijzonder gunstige aanbieding. 

Bij aanschaf of lease van een nieuwe Opel profiteert u als Vedined lid namelijk van een speciale korting welke door Opel Nederland wordt verschaft. Deze kortin loopt fors op, waardoor u uw nieuwe bedrijfsauto zeer voordelig kunt aanschaffen, of tegen een aantrekkelijk tarief kunt leasen.

Welke vorm u ook kiest, de lokale Opel Dealer helpt u graag verder. Onderaan deze pagina treft u een link aan naar een voucher, welke u bij de Opel Dealer kunt overleggen. Hiermee toont u aan dat u van de Vedined condities gebruik kunt maken, en kan de Opel Dealer de speciale korting toekennen. Overlegt u de voucher direct in de showroom, zodat uw Opel Dealer weet dat u een Vedined ondernemer bent.

Opel werkt graag met persoonlijk contact, wij willen u graag leren kennen om een goed advies uit te kunnen brengen op uw behoeften. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een bezoek te brengen aan de showroom van uw voorkeur. Mocht u al exact weten wat u nodig hebt, kunt u uw auto zelf samenstellen via de Opel Carconfigurator. Na het samenstellen van uw auto, kunt u ook direct een koopofferte aanvragen of een leaseofferte samenstellen. 

Na het samenstellen zal de Opel Dealer van uw voorkeur contact met u opnemen om uw keuze door te spreken, en u uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Namens Vedined en Opel Nederland wensen wij u veel succes met het samenstellen van uw nieuwe bedrijfsauto!