Onderhoud.

Elke auto heeft periodiek zijn onderhoud nodig. Ook die van U. De onderhoudsinterval verschilt per auto en model. U treft de onderhoudsintervallen aan in het onderhoudsboekje van uw auto, en vaak hangt er een kaartje aan uw stuur met de onderhoudsinterval erop vermeld.

Afspraak maken voor onderhoud

U kunt te allen tijde een afspraak maken bij de Opeldealer van uw keuze. Als gebruiker heeft u het beste zicht op de staat van de auto. Controleer dan ook regelmatig de olie, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en de staat van de banden. Richtlijnen hiervoor vindt u in het instructieboekje van de fabrikant. Natuurlijk kunt u ook via Opel Direct een afspraak maken, online en wel zo makkelijk! 

 Maak een afspraak

APK-Keuring

Afhankelijk van het voertuig, de registratiedatum én de brandstofsoort, moet uw auto vanaf het derde of vierde levensjaar 1 keer per jaar of 1 keer per 2 jaar APK-gekeurd worden. Het RDW en Opel Leasing zorgen ervoor dat u tijdig een waarschuwing krijgt als een APK keuring voor u van toepassing is.Voor het uitvoeren van de APK maakt u een afspraak met uw dealer.

 Zoek een Opel Dealer