Service & support.

Onderhoud

Elke auto heeft periodiek zijn onderhoud nodig. Ook die van U. De onderhoudsinterval verschilt per auto en model. U treft de onderhoudsintervallen aan in het onderhoudsboekje van uw auto, en vaak hangt er een kaartje aan uw stuur met de onderhoudsinterval erop vermeld.

Pech

Bij pech onderweg doen de medewerkers van Opel Leasing er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze 24-uurs hulpverlening is elke dag, in binnen- en buitenland bereikbaar om assistentie te verlenen.

Brandstof

Heeft u uw leasecontract afgesloten inclusief de component brandstof? Dan ontvangt u een Multi Tank Card met pincode. Dat brengt veel tankgemak met zich mee, omdat zonder contante betaling in heel Nederland brandstof kan worden getankt. Ook bij de zogenaamde witte pompen.

Schade

Schade is natuurlijk altijd een vervelend gegeven. Mocht het voorkomen dat u met schade geconfronteerd wordt, staat Opel Leasing natuurlijk voor u klaar.

Administratie

U rijdt al een auto van Opel Leasing? U heeft een extra groene kaart nodig? Of een verklaring voor uw parkeervergunning?