Opel Zafira Tourer

Opel Zafira Tourer.

De Opel Zafira Tourer met Flex7®-technologie biedt ruimte voor 7 personen. Als u alle stoelen achterin plat neerklapt, ontstaat er maar liefst 1.860 liter bagageruimte. Wilt u passagiers én bagage vervoeren, dan kunt één of meer stoelen neerklappen. Welke combinatie u ook nodig heeft, dankzij het eenvoudig te bedienen zitsysteem past u het interieur van de Zafira Tourer altijd in een handomdraai aan.

De Zafira Tourer BlitZ
Dit is hét moment om in een nieuwe Zafira Tourer te stappen. Opel introduceert namelijk de Zafira Tourer BlitZ, een speciale uitvoering met een ongekend luxe uitrusting voor een uiterst scherpe prijs. Stel hier uw nieuwe Zafira Tourer samen en profiteer van veel luxe voor een betaalbare prijs!

De Opel Zafira Tourer is nu al verkrijgbaar vanaf €479,- per maand. Gebaseerd op 60 maanden 20.000 km, €150 eigen risico per niet verhaalbare schade en inclusief inzittenden en rechtsbijstandverzekering. Compleet en geheel verzorgd rijden was nog nooit zo makkelijk!

Offerte aanvragen

Waarom Opel leasing.

Gespecialiseerd in het merk Opel, kennen wij de auto van uw keuze als geen ander. Onze adviezen gaan dan ook verder dan alleen een scherpe offerte. De 10 belangrijkste voordelen van Opel Leasing op een rij:

• One-stop-shopping; uw Opel Dealer als enige aanspreekpunt
• Alle diensten inbegrepen in één contract
• Vrije keuze voor kilometrage en looptijd
• U bepaalt zelf de keuze voor het model, de opties, en uw favoriete dealer
• Leasing op maat: Stel uw leasecontract naar wens samen
• Netto en Operational lease; transparant beheer op elk moment
• Alle kosten op één factuur
• Off-balance constructie; geen impact op uw balans
• U heeft geen restwaarderisico, en geen verplichting tot koop

Opel Leasing heeft service en ontzorging hoog in het vaandel staan. Voor u als klant betekent dit onder andere dat u alles met uw (lokale) dealer kunt regelen. Of het nou gaat om onderhoud, schadereparatie, nieuwe banden, winterbanden of ruitschade, u heeft te allen tijde één aanpreekpunt. Dit levert u kostbare tijdswinst op!

Als geen ander begrijpen wij dat het hebben van een of meerdere leaseauto’s een uitgebreid beslag legt op uw organisatie. Wij adviseren u dan ook graag vrijblijvend over de mogelijkheden die Opel Leasing te bieden heeft.

Maak een afspraak

Brochures/prijzen.

Consumentenprijslijst Zafira Tourer Blitz

Consumentenprijslijst Zafira Tourer

Technische specificaties Zafira Tourer

Proefrit aanvragen.

* dit veld is verplicht
dd-mm-jjjj
Kies

Direct contact.

Hoe kunt u Opel Leasing bereiken?

Bezoekadres:
Opel Leasing
Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
Telefoon (algemeen): +31 (0)20 658 32 22
Telefoon (sales): +31 (0)20 658 32 20
E-Mail: sales@opelleasing.nl