Opel Nieuwe Astra

Nieuwe Opel Astra.

Auto's met een inspirerende technologie vragen om een design dat even geweldig is. De nieuwe Astra maakt dat van alle kanten waar. En het interieur is voorzien van veel details die u niet zo snel zou verwachten in de compacte klasse.

Ter ere van zijn introductie bieden wij nu extra aantrekkelijk introductiepakketten op de Astra Sports Tourer. Lees hier verder.

Baanbrekend innovatief
De nieuwe Astra stelt met zijn vele innovaties en luxe details een nieuwe norm in zijn klasse. Denk hierbij aan Opel OnStar incl. 4G Wi-Fi, ultramoderne infotainmentsystemen, IntelliLux LED®-matrixverlichting, waarmee de bestuurder altijd met grootlicht kan rijden zonder andere weggebruikers te verblinden. Ontdek ook het zitcomfort van de ergonomische ‘Wellness’-stoelen met lederen bekleding en voorzien van massage-, ventilatie- en geheugenfunctie.

Krachtige, nieuwe motoren
De nieuwste generatie Opel motoren is perfect afgestemd op het lagere gewicht van de nieuwe Astra 5-deurs en Sports Tourer. Daarmee bent u verzekerd van pittige prestaties, snelle reacties en een soepel rijgedrag. En natuurlijk van een laag verbruik, zodat u altijd met een goed gevoel achter het stuur zit. Als zakelijke rijder kunt u kiezen uit benzine én diesel uitvoeringen in de gunstige 21% bijtellingscategorie.

Auto van het Jaar 2016
De nieuwe Opel Astra is uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2016’. Onlangs ontving hij ook de internationale onderscheidingen SAFETYBEST 2015 en Gouden Stuurwiel 2015. En bij de Euro NCAP botsproeven kreeg de Astra de maximale veiligheidsscore van vijf sterren toebedeeld.

De Opel Astra 5 deurs is nu al verkrijgbaar vanaf € 319 per maand. Gebaseerd op 60 maanden 20.000 km, €150 eigen risico per niet verhaalbare schade, inclusief inzittenden en rechtsbijstandverzekering. Dat is compleet en geheel verzorgd rijden tegen de laagste kostprijs per kilometer!

Offerte aanvragen

Waarom Opel leasing.

Gespecialiseerd in het merk Opel, kennen wij de auto van uw keuze als geen ander. Onze adviezen gaan dan ook verder dan alleen een scherpe offerte. De 10 belangrijkste voordelen van Opel Leasing op een rij:

• One-stop-shopping; uw Opel Dealer als enige aanspreekpunt
• Alle diensten inbegrepen in één contract
• Vrije keuze voor kilometrage en looptijd
• U bepaalt zelf de keuze voor het model, de opties, en uw favoriete dealer
• Leasing op maat: Stel uw leasecontract naar wens samen
• Netto en Operational lease; transparant beheer op elk moment
• Alle kosten op één factuur
• Off-balance constructie; geen impact op uw balans
• U heeft geen restwaarderisico, en geen verplichting tot koop

Opel Leasing heeft service en ontzorging hoog in het vaandel staan. Voor u als klant betekent dit onder andere dat u alles met uw (lokale) dealer kunt regelen. Of het nou gaat om onderhoud, schadereparatie, nieuwe banden, winterbanden of ruitschade, u heeft te allen tijde één aanpreekpunt. Dit levert u kostbare tijdswinst op!

Als geen ander begrijpen wij dat het hebben van een of meerdere leaseauto’s een uitgebreid beslag legt op uw organisatie. Wij adviseren u dan ook graag vrijblijvend over de mogelijkheden die Opel Leasing te bieden heeft.

Maak een afspraak

Brochures/prijzen.

*Prijs is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar. Prijzen zijn excl. BTW.

Brochure nieuwe Opel Astra

Consumentenprijslijst nieuwe Opel Astra

Technische specificaties nieuwe Opel Astra

Proefrit aanvragen.

* dit veld is verplicht
dd-mm-jjjj
Kies

Direct contact.

Hoe kunt u Opel Leasing bereiken?

Bezoekadres:
Opel Leasing
Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
Telefoon (algemeen): +31 (0)20 658 32 22
Telefoon (sales): +31 (0)20 658 32 20
E-Mail: sales@opelleasing.nl