Opel Mokka X

De nieuwe Mokka X.

Consumentenprijs vanaf € 22.995.

De Opel Mokka X oogt nog stoerder en avontuurlijker. Kwaliteit, comfort en ergonomie zijn van hoger niveau dankzij het compleet nieuwe dashboard. Ook zijn infotainment en connectiviteit zijn ongekend in deze klasse.

De nieuwe Mokka X is de eerste Opel met de aanduiding ‘X’, waarmee de avontuurlijke en robuuste persoonlijkheid wordt benadrukt. Nieuwe designelementen komen onder meer terug in het Opel-logo en de nieuwe AFL  LED-koplampen inclusief dagrijverlichting. De nieuwe opvallende LED-achterlichten en nieuwe carrosseriekleuren versterken de aantrekkingskracht van Opels populaire compacte SUV.

Nieuwe 1.6-liter dieselmotor
Primeur in het aanbod is de nieuw ontwikkelde, geheel uit aluminium bestaande 1.6-liter CDTI dieselmotor. Deze motor levert 81kW (110 pk) en 300 Nm al bij 1.750-2.000 toeren per minuut en wordt in de Mokka X gecombineerd met 6 versnellingen en voorwielaandrijving. Deze motor blinkt uit in een laag verbruik en laag geluidsniveau, minder vibraties en soepele loop. Met een bijbehorende CO2-emissie van 99 g/km kwalificeert deze motorvariant zich voor 21% bijtelling.

 

Klik hier om uw Mokka X samen te stellen. 

De Opel Mokka X is nu al verkrijgbaar vanaf € 395 per maand. Gebaseerd op 60 maanden 20.000 km, €150 eigen risico per niet verhaalbare schade, inclusief inzittenden en rechtsbijstandverzekering. Dat is compleet en geheel verzorgd rijden tegen de laagste kostprijs per kilometer!

Offerte aanvragen

Waarom Opel leasing.

Gespecialiseerd in het merk Opel, kennen wij de auto van uw keuze als geen ander. Onze adviezen gaan dan ook verder dan alleen een scherpe offerte. De 10 belangrijkste voordelen van Opel Leasing op een rij:

• One-stop-shopping; uw Opel Dealer als enige aanspreekpunt
• Alle diensten inbegrepen in één contract
• Vrije keuze voor kilometrage en looptijd
• U bepaalt zelf de keuze voor het model, de opties, en uw favoriete dealer
• Leasing op maat: Stel uw leasecontract naar wens samen
• Netto en Operational lease; transparant beheer op elk moment
• Alle kosten op één factuur
• Off-balance constructie; geen impact op uw balans
• U heeft geen restwaarderisico, en geen verplichting tot koop

Opel Leasing heeft service en ontzorging hoog in het vaandel staan. Voor u als klant betekent dit onder andere dat u alles met uw (lokale) dealer kunt regelen. Of het nou gaat om onderhoud, schadereparatie, nieuwe banden, winterbanden of ruitschade, u heeft te allen tijde één aanpreekpunt. Dit levert u kostbare tijdswinst op!

Als geen ander begrijpen wij dat het hebben van een of meerdere leaseauto’s een uitgebreid beslag legt op uw organisatie. Wij adviseren u dan ook graag vrijblijvend over de mogelijkheden die Opel Leasing te bieden heeft.

Maak een afspraak

Brochures/prijzen.

Hieronder kunt u de Opel Mokka brochure in PDF formaat downloaden. Als u een gedrukte brochure wilt bestellen klik dan hier.

Prijslijst Mokka X

Technische specificaties Mokka X

Proefrit aanvragen.

* dit veld is verplicht
dd-mm-jjjj
Kies

Direct contact.

Hoe kunt u Opel Leasing bereiken?

Bezoekadres:
Opel Leasing
Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
Telefoon (algemeen): +31 (0)20 658 32 22
Telefoon (sales): +31 (0)20 658 32 20
E-Mail: sales@opelleasing.nl