Opel Meriva

Opel Meriva BlitZ.

Dit is hét moment om in een nieuwe Opel Meriva te stappen. Opel introduceert namelijk de Meriva BlitZ, een speciale uitvoering met een ongekend luxe uitrusting voor een uiterst scherpe prijs.

De Meriva BlitZ is standaard voorzien van o.a. lichtmetalen velgen, licht- en regensensoren, Opel OnStar incl. 4G Wi-Fi, Cruise Control, Electronic Climate Control, Hill Start Assist én nog veel meer! De goede prijs/kwaliteit verhouding van deze exclusieve uitvoering zal u zeker verrassen! Neem gerust een kijkje in onze configurator of maak een afspraak met ons om u te helpen.

De Opel Meriva staat verder bekend om zijn stijlvolle design met een zeer praktische inrichting en toonaangevende technologie. De wijd openslaande FlexDoors zorgen voor een aangename instap en door zijn hoge zit behoudt u altijd het overzicht. Ontdek zelf wat de Meriva zo bijzonder maakt tijdens een proefrit.

De Opel Meriva is nu al verkrijgbaar vanaf € 385 per maand. Gebaseerd op 60 maanden 20.000 km, €150 eigen risico per niet verhaalbare schade, inclusief inzittenden en rechtsbijstandverzekering. Dus gun jezelf de ruimte in de nieuwe Opel Meriva!

Offerte aanvragen

Waarom Opel leasing.

Gespecialiseerd in het merk Opel, kennen wij de auto van uw keuze als geen ander. Onze adviezen gaan dan ook verder dan alleen een scherpe offerte. De 10 belangrijkste voordelen van Opel Leasing op een rij:

• One-stop-shopping; uw Opel Dealer als enige aanspreekpunt
• Alle diensten inbegrepen in één contract
• Vrije keuze voor kilometrage en looptijd
• U bepaalt zelf de keuze voor het model, de opties, en uw favoriete dealer
• Leasing op maat: Stel uw leasecontract naar wens samen
• Netto en Operational lease; transparant beheer op elk moment
• Alle kosten op één factuur
• Off-balance constructie; geen impact op uw balans
• U heeft geen restwaarderisico, en geen verplichting tot koop

Opel Leasing heeft service en ontzorging hoog in het vaandel staan. Voor u als klant betekent dit onder andere dat u alles met uw (lokale) dealer kunt regelen. Of het nou gaat om onderhoud, schadereparatie, nieuwe banden, winterbanden of ruitschade, u heeft te allen tijde één aanpreekpunt. Dit levert u kostbare tijdswinst op!

Als geen ander begrijpen wij dat het hebben van een of meerdere leaseauto’s een uitgebreid beslag legt op uw organisatie. Wij adviseren u dan ook graag vrijblijvend over de mogelijkheden die Opel Leasing te bieden heeft.

Maak een afspraak

Brochures/prijzen.

Hieronder kunt u de Opel Meriva brochure in PDF formaat downloaden. Als u een gedrukte brochure wilt bestellen klik dan hier.  Voor een volledig overzicht van brochures en prijslijsten klik hier.

Brochure Meriva

Prijslijst Meriva

Technische specificaties Meriva

Proefrit aanvragen.

* dit veld is verplicht
dd-mm-jjjj
Kies

Direct contact.

Hoe kunt u Opel Leasing bereiken?

Bezoekadres:
Opel Leasing
Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
Telefoon (algemeen): +31 (0)20 658 32 22
Telefoon (sales): +31 (0)20 658 32 20
E-Mail: sales@opelleasing.nl