Opel GTC

GTC OPC.

De GTC OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Het sportief afgestelde, verlaagde onderstel, HiPerStrut-voorwielophanging en een semi-onafhankelijke achteras met Watt-stangen maken elke rit tot een adembenemende ervaring.

FlexRide, met geoptimaliseerde elektronische dempingsregeling en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, biedt de mogelijkheid om met één druk op de knop de volledige rijkarakteristiek van het chassis aan te passen. Ook het interieur van de Opel GTC OPC is tot in de details afgestemd op zijn dynamische prestaties.

De roestvrijstalen pedalen, het aan de onderkant afgeplatte stuurwiel en de exclusieve vormgeving van de instrumenten scheppen samen een uiterst dynamische rij-omgeving.

Stel direct uw Opel GTC OPC samen.

Offerte aanvragen

Waarom Opel leasing.

Gespecialiseerd in het merk Opel, kennen wij de auto van uw keuze als geen ander. Onze adviezen gaan dan ook verder dan alleen een scherpe offerte. De 10 belangrijkste voordelen van Opel Leasing op een rij:

• One-stop-shopping; uw Opel Dealer als enige aanspreekpunt
• Alle diensten inbegrepen in één contract
• Vrije keuze voor kilometrage en looptijd
• U bepaalt zelf de keuze voor het model, de opties, en uw favoriete dealer
• Leasing op maat: Stel uw leasecontract naar wens samen
• Netto en Operational lease; transparant beheer op elk moment
• Alle kosten op één factuur
• Off-balance constructie; geen impact op uw balans
• U heeft geen restwaarderisico, en geen verplichting tot koop

Opel Leasing heeft service en ontzorging hoog in het vaandel staan. Voor u als klant betekent dit onder andere dat u alles met uw (lokale) dealer kunt regelen. Of het nou gaat om onderhoud, schadereparatie, nieuwe banden, winterbanden of ruitschade, u heeft te allen tijde één aanpreekpunt. Dit levert u kostbare tijdswinst op!

Als geen ander begrijpen wij dat het hebben van een of meerdere leaseauto’s een uitgebreid beslag legt op uw organisatie. Wij adviseren u dan ook graag vrijblijvend over de mogelijkheden die Opel Leasing te bieden heeft.

Maak een afspraak

Brochures/prijzen.

Hieronder kunt u de Opel Astra GTC brochure in PDF formaat downloaden. Als u een gedrukte brochure wilt bestellen klik dan hier.  Voor een volledig overzicht van brochures en prijslijsten klik hier.

Brochure GTC OPC

Consumentenprijslijst GTC OPC

Technische Specificaties GTC OPC

Proefrit aanvragen.

* dit veld is verplicht
dd-mm-jjjj
Kies

Direct contact.

Hoe kunt u Opel Leasing bereiken?

Bezoekadres:
Opel Leasing
Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
Telefoon (algemeen): +31 (0)20 658 32 22
Telefoon (sales): +31 (0)20 658 32 20
E-Mail: sales@opelleasing.nl