Opel Corsa

Opel Corsa.

De Opel Corsa heeft een nieuwe standaard in zijn klasse gezet. En dat voor een geweldig lage prijs. De Opel Corsa is al van u voor slechts €13.995,-! U rijdt dan de pittige driedeurs uitvoering met een zuinige 1.0 benzinemotor 66kW (90pk). Uiteraard hebben wij ook enkele scherp geprijsde Corsa’s op voorraad

Corsa Premium Class Innovaties
De Opel Corsa biedt nu diverse luxueuze én betaalbare optiepakketten die u niet verwacht in een compacte auto. Deze pakketten maken autorijden comfortabeler, gemakkelijker, veiliger en gewoon veel leuker. En dat merkt u direct zodra u instapt! Lees hier verder.

De Nieuwe Opel Corsa is nu al verkrijgbaar vanaf €265,- per maand. Gebaseerd op 60 maanden 20.000 km, €150 eigen risico per niet verhaalbare schade en inclusief inzittenden en rechtsbijstandverzekering. Compleet en geheel verzorgd rijden was nog nooit zo makkelijk!

Offerte aanvragen

Waarom Opel leasing.

Gespecialiseerd in het merk Opel, kennen wij de auto van uw keuze als geen ander. Onze adviezen gaan dan ook verder dan alleen een scherpe offerte. De 10 belangrijkste voordelen van Opel Leasing op een rij:

• One-stop-shopping; uw Opel Dealer als enige aanspreekpunt
• Alle diensten inbegrepen in één contract
• Vrije keuze voor kilometrage en looptijd
• U bepaalt zelf de keuze voor het model, de opties, en uw favoriete dealer
• Leasing op maat: Stel uw leasecontract naar wens samen
• Netto en Operational lease; transparant beheer op elk moment
• Alle kosten op één factuur
• Off-balance constructie; geen impact op uw balans
• U heeft geen restwaarderisico, en geen verplichting tot koop

Opel Leasing heeft service en ontzorging hoog in het vaandel staan. Voor u als klant betekent dit onder andere dat u alles met uw (lokale) dealer kunt regelen. Of het nou gaat om onderhoud, schadereparatie, nieuwe banden, winterbanden of ruitschade, u heeft te allen tijde één aanpreekpunt. Dit levert u kostbare tijdswinst op!

Als geen ander begrijpen wij dat het hebben van een of meerdere leaseauto’s een uitgebreid beslag legt op uw organisatie. Wij adviseren u dan ook graag vrijblijvend over de mogelijkheden die Opel Leasing te bieden heeft.

Maak een afspraak

Brochures/prijzen.

Hieronder kunt u de Opel Corsa brochure in PDF formaat downloaden. Als u een gedrukte brochure wilt bestellen klik dan hier. Voor een volledig overzicht van brochures en prijslijsten klik hier.

Brochure Corsa

Consumentenprijslijst Corsa

Technische specificaties Corsa

Proefrit aanvragen.

* dit veld is verplicht
dd-mm-jjjj
Kies

Direct contact.

Hoe kunt u Opel Leasing bereiken?

Bezoekadres:
Opel Leasing
Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
Telefoon (algemeen): +31 (0)20 658 32 22
Telefoon (sales): +31 (0)20 658 32 20
E-Mail: sales@opelleasing.nl