Opel ADAM

Opel ADAM.

Jouw nieuwe Opel ADAM bestaat nog niet. Want een ADAM kies je niet uit, je creëert er zelf één. Van de velgen tot het dak, zowel het interieur als het exterieur, de ADAM kun je zelf ontwerpen tot in ieder detail.

De Opel ADAM is als geen ander. Niet alleen vanwege zijn brutale uitstraling en zijn knallende kleuren. Maar ook omdat ADAM je de kans geeft je eigen creativiteit de vrije loop te laten. Daarom weet je met ADAM zeker dat je overal opvalt.

HULP NODIG MET SAMENSTELLEN? BEKIJK DE ADAM FAVOURITES
Om je alvast op weg te helpen hebben we de ADAM Favourites voor jou samengesteld met de meest gekozen combinaties van de afgelopen tijd en met extra voordeel! Zo hoef jij alleen het spreekwoordelijke puntje nog op de ‘i’ te zetten voor jouw eigen, unieke ADAM.

OPEL ADAM ROCKS – STADS EN STOER
De ADAM ROCKS is de meest coole en complete mini-crossover die je uiteraard ook weer volledig zelf kunt samenstellen. De ADAM ROCKS heeft zwart omrande wielkasten, een Swing Top-dak, een lederen stuurwiel, cruise control en veel meer. Zetten wij er voor jou ook een 1.0 Turbomotor (90pk of 115 pk) in en de beste prestaties van de ADAM komen tevoorschijn.

De Opel ADAM is nu al verkrijgbaar vanaf €265 per maand. Gebaseerd op 60 maanden 20.000 km, €150 eigen risico per niet verhaalbare schade, inclusief inzittenden en rechtsbijstandverzekering. Compleet en geheel verzorgd rijden en jouw persoonlijke ADAM was nog nooit zo makkelijk!

Offerte aanvragen

Waarom Opel leasing.

Gespecialiseerd in het merk Opel, kennen wij de auto van uw keuze als geen ander. Onze adviezen gaan dan ook verder dan alleen een scherpe offerte. De 10 belangrijkste voordelen van Opel Leasing op een rij:

• One-stop-shopping; uw Opel Dealer als enige aanspreekpunt
• Alle diensten inbegrepen in één contract
• Vrije keuze voor kilometrage en looptijd
• U bepaalt zelf de keuze voor het model, de opties, en uw favoriete dealer
• Leasing op maat: Stel uw leasecontract naar wens samen
• Netto en Operational lease; transparant beheer op elk moment
• Alle kosten op één factuur
• Off-balance constructie; geen impact op uw balans
• U heeft geen restwaarderisico, en geen verplichting tot koop

Opel Leasing heeft service en ontzorging hoog in het vaandel staan. Voor u als klant betekent dit onder andere dat u alles met uw (lokale) dealer kunt regelen. Of het nou gaat om onderhoud, schadereparatie, nieuwe banden, winterbanden of ruitschade, u heeft te allen tijde één aanpreekpunt. Dit levert u kostbare tijdswinst op!

Als geen ander begrijpen wij dat het hebben van een of meerdere leaseauto’s een uitgebreid beslag legt op uw organisatie. Wij adviseren u dan ook graag vrijblijvend over de mogelijkheden die Opel Leasing te bieden heeft.

Maak een afspraak

Brochures/prijzen.

Hieronder kunt u de Opel ADAM brochure in PDF formaat downloaden. Als u een gedrukte brochure wilt bestellen klik dan hier. Voor een volledig overzicht van brochures en prijslijsten klik hier.

Brochure Opel ADAM

Consumentenprijslijst ADAM

Technische specificaties Opel ADAM

Proefrit aanvragen.

* dit veld is verplicht
dd-mm-jjjj
Kies

Direct contact.

Hoe kunt u Opel Leasing bereiken?

Bezoekadres:
Opel Leasing
Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
Telefoon (algemeen): +31 (0)20 658 32 22
Telefoon (sales): +31 (0)20 658 32 20
E-Mail: sales@opelleasing.nl