ISO 9001 & 14001

 

Opel Leasing voldoet aan de laatste ISO 9001 & 14001 normering.

Opel Leasing heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Om dit te waarborgen zijn onze processen optimaal ingeregeld en erop gericht om onze relaties, u, op een snelle en kwalitatieve manier te helpen met hun mobiliteitsvraagstukken. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen een nieuwe aanvraag, of een verzoek om directe hulp. Snelheid en kwaliteit van onze services staan voorop.

Om dit gegeven extra kracht bij te zetten heeft Opel Leasing de interne processen laten toetsen door Bureau Veritas, een autoriteit op het gebied van ISO certificering. De audit wees uit dat Opel Leasing ruimschoots aan alle eisen van de ISO certificering voldoet. Opel Leasing is daarmee één van de eerste leasemaatschappijen in NL die voldoet aan de laatste ISO 9001 & 14001 normering (2015). 

Wij blijven werken aan onze dienstverlening en zetten stappen naar de toekomst, waarbij de vraagstukken van onze relaties centraal staan. Wij zien de certificering dan ook als een mijlpaal, en niet als doel op zich. Met vertrouwen zien wij de toekomst tegemoet, en streven wij naar constructieve klantrelaties.