Hier is ‘ie dan! De nieuwe Insignia Grand Sport. U least de nieuwe Insignia al vanaf € 449* per maand en is vanaf nu te bezichtigen bij uw Opel dealer. De auto is op alle fronten aangepakt, waardoor deze lichter, efficiënter, ruimer, dynamischer en zelfs slimmer is dan ooit! 

Nieuwe Opel Insignia Grand Sport. Vol ambitie.

De Insignia Grand Sport is de nieuwe benaming voor de coupé – achtige 5 deurs. De alom geprezen Monza Concept was de inspiratiebron voor het in- en exterieurdesign. Binnen in de auto wordt de auto gevormd door strakke lijnen en een sportief maar elegant design. Het exterieur van de nieuwe Insignia is qua lengte nagenoeg ongewijzigd gebleven, maar door de grotere wielbasis is er in het interieur wel meer beenruimte achterin ontstaan. Tevens biedt de bagageruimte maar liefst 490 tot maximaal 1.450 liter.

First-class veiligheids- en comfortvoorzieningen
De nieuwe Opel Insignia Grand Sport is absoluut uniek op gebied van veiligheid, assistentie en comfort. Zo kan de auto uitgerust worden met een multifunctioneel Head-updisplay dat o.a. de snelheid en het gelezen verkeersbord projecteert. De Adaptive cruise-control, Lane Departure Waring en de noodremfunctie zorgen voor nog comfortabeler reizen in druk verkeer. Tevens zijn de Ergonomische comfortstoelen beschikbaar die zorgen voor een goede steun in de rug en benen.

Het zicht is verbeterd met de nieuwe IntelliLux LED®-matrixverlichting,dat zorgt voor een maximaal natuurlijk zicht, rekening houdend met het overig verkeer. Verkeer wordt overigens tijdig gedetecteerd met Rear Cross Traffic Alert  waarbij radarsensoren in de achterbumper met een kijkhoek van wel 90 graden de omgeving in kaart brengt. Deze techniek is handig wanneer u moet inparkeren of wanneer u in een onoverzichtelijke situatie weg rijdt. De Actieve Aluminium motorkap moet de voetgangersveiligheid verhogen door het breken van de val bij een aanrijding met een persoon. Tevens beschikt de nieuwe Insignia Grand Sport over OnStar. waarbij u heel eenvoudig via de mobiele app in contact blijft met uw voertuig. Dankzij de ingebouwde WiFi hotspot voor 7 apparaten blijven u en uw medepassagiers altijd online, in binnen- en buitenland.

Nieuwe Insignia Sports Tourer. Lease vanaf € 469* per maand.

Binnenkort zal tevens de nieuwe Insignia Sports Tourer de officiele introductie krijgen bij de Opel dealer. Uiteraard zijn dezelfde motoren en uitrustingen als voor de Grand Sport beschikbaar en is de Sports Tourer een combinatie van coupe achtige lijnen gecombineerd met optimale ruimte binnenin.

 * Leaseprijs is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.