Voordelig leasen bij Opel Leasing.

Profiteer van speciale voordelen!

Samen inkopen zorgt voor voordeel, waardevol voordeel! Speciaal voor NVM leden heeft Opel Leasing in samenwerking met Opel Nederland een speciale regeling in het leven geroepen voor NVM leden.

Indien u aangesloten bent bij de NVM, kunt u profiteren van voordeel op uw nieuwe Opel én op uw leasecontract! Voor de NVM als collectief zijn er overkoepelende afspraken gemaakt, waardoor u ook met een kleiner wagenpark van financieel voordeel kunt genieten. Indien u op zoek bent naar een nieuwe leaseauto, maken wij graag een passende offerte voor u op, waar deze afspraken in zijn verwerkt. Zo kunt u direct profiteren van de voordelen die wij u als NVM lid kunnen bieden.

Opel Leasing biedt u een uniek leaseproduct, waarbij u profiteert van services op maat, flexibiliteit, ontzorging en gemak! Opel Leasing staat voor one-stop-shopping, alle services in uw leasecontract kunt u met uw dealer opnemen. Niet alleen voor onderhoud, maar ook voor schades, banden en ruitschades kunt u bij de dealer van uw keuze terecht. Hierdoor bespaart u kostbare tijd!

Opel heeft voor elke vorm van mobiliteitsbehoefte een oplossing in het gamma. Of u op zoek bent naar een kleine stadsauto, een representatieve zakenauto óf een echte imagemaker, bij Opel slaagt u altijd! Daarnaast kunt u profiteren van zeer veel modellen met een lagere bijtelling, aan u de keuze! Absoluut uniek is de Opel Ampera, de vol elektrische auto met Range Extender. Een actieradius van 500 kilometer, emissieloos rijden binnen de stadsgrenzen én 0% bijtelling maken van de Ampera een unieke propositie.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden die Opel en Opel Leasing u kunnen bieden. Onze binnendienstmedewerkers staan voor u klaar. Contact opnemen kan op 020-6583220 of door middel van een email aan sales@opelleasing.nl.