Naar private lease

NIEUWS EN ACTIES.

ONTDEK HIER AL ONZE RECENTE NIEUWSBERICHTEN EN ACTIES.

Onze bedrijfswagens zijn speciaal ontwikkeld voor hardwerkend Nederland. Voor ondernemers die veel onderweg zijn voor klussen door het hele land. Wij begrijpen dat u blindelings moet kunnen vertrouwen op uw bedrijfswagen en niet in standaardoplossingen denkt. Daarnaast is zekerheid over kosten een belangrijk aspect bij het runnen van een succesvolle onderneming.

Allerbeste leasepakket voor ondernemers

Daarom biedt Opel Bedrijfswagens de perfecte basis voor een groot aantal maatwerkoplossingen en dat met het allerbeste leasepakket speciaal voor ondernemers: ‘Geen Gedoe' lease. Een full-operational premium lease inclusief diverse gratis upgrades en zonder gedoe. 

Wat mag u verwachten?

Met onze Geen Gedoe lease wordt alles voor u geregeld, vertrouwd en met de kwaliteit van uw Opel bedrijfswagendealer. Dus:

 • Eén Full operational lease contract voor alle diensten inclusief verzekering, wegenbelasting, afschrijving, onderhoud en reparatie;
 • All-season banden, dus geen bandenwissel meer nodig;
 • Haal- en brengservice bij reparatie of onderhoud;
 • Vervangend vervoer;
 • 24/7 bereikbaarheid voor assistentie bij pech onderweg;
 • Op maat gemaakt voor uw bedrijf, dus ook voor op- en ombouw beschikbaar;

Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken en kunt u zich volledig concentreren op uw werk! 

Ons aanbod

Stap dus in een splinternieuwe Opel Bedrijfswagen vol luxe details en innovatieve Duitse techniek voor een vast bedrag per maand en zonder zorgen: 

 • U leaset de Opel Combo vanaf € 275,- ex. BTW per maand.
 • U leaset de Opel Vivaro vanaf € 349,- ex. BTW per maand.
 • U leaset de Opel Movano vanaf € 429,- ex. BTW per maand.

De temperatuur kruipt langzaam omhoog, een teken dat de lente zijn intrede doet, maar ook een teken dat het weer tijd is om te wisselen van winter- naar zomerbanden.

Waarom zijn goede zomerbanden van belang?

Goede zomerbanden zorgen voor onder andere meer grip bij droge en natte omstandigheden, een kortere remweg, meer rijcomfort en bovendien meer veiligheid. Goede banden zijn dus van essentieel belang.

De Opel dealer staat voor u klaar.

Maak een afspraak bij uw Opel dealer en laat uw banden uitvoerig controleren en wisselen. Voordat de Opel dealer uw zomerbanden gaat monteren zal hij deze eerst controleren op de volgende punten:

 • Voldoende bandenspanning en conditie van de bandenspanningssensoren (TPMS)¹. Een te lage bandenspanning verhoogt de rolweerstand, met als gevolg een hoger brandstofgebruik. Een te hoge bandenspanning daarentegen verhoogt de kans op onregelmatige slijtage.
 • Voldoende profieldiepte. Te weinig profiel vermindert de prestaties van de band. Minimale profieldiepte in Nederland is 1,6 mm (wettelijk verplicht).
 • Eventuele inrijdingen. Het controleren op inrijdingen verkleint de kans op een klapband of (langzaam) leeglopen van de band als gevolg van bijvoorbeeld een spijker of een bout.

Opel viert het begin van de lente met een speciale bandenactie; tijdelijk zijn een groot aantal zomerbanden zeer scherp geprijsd. Als u niet op winterbanden rijdt, maar uw zomerbanden zijn aan vervanging toe, dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de actie. 

Ruim assortiment zomer- en caravanbanden.

Opel biedt een ruim assortiment aan zomerbanden, maar ook voor caravanbanden kunt u terecht bij uw Opel dealer. Vraag uw Opel dealer naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Ga veilig en gerust de weg op met de zomerbanden van Opel. Gute Fahrt!

De nieuwe Opel Insignia valt op door zijn atletisch design en exclusieve innovaties. Luxe, veiligheid en comfort kenmerken de nieuwe Insignia in ieder opzicht, van de AGR-gecertificeerde comfortstoelen1 tot de Opel Eye-veiligheidssystemen. Om u als zakelijke klant volledig te kunnen laten genieten van al deze innovaties bieden wij twee speciaal ontwikkelde uitvoeringen: De Opel Business+ en Business Executive. 

Tijdelijk kunt u van nog meer voordeel profiteren:

Gratis upgrade naar Sports Tourer

De Opel Insignia Sports Tourer combineert hoogwaardige innovaties met een zee van ruimte. De bagageruimte heeft een inhoud van 532 tot 1665 liter en biedt u voldoende plaats voor alles wat u wilt meenemen. De slimme, elektronisch bediende handsfree achterklep1 opent en sluit automatisch door één korte beweging van uw voet onder de achterbumper.

Tot en met 30 september krijgt u de upgrade van een Grand Sport naar een Sports Tourer gratis.

Gratis upgrade naar 1.5T 6-traps automaat

Lease nu een 1.5 Turbo 165pk 6-traps automaat voor de leaseprijs van een 1.5 Turbo 165pk handgeschakeld.

>Stel uw nieuwe Opel Insignia hier samen.

>Lees meer over de nieuwe Opel Insignia.

1 Optioneel