Volledig elektrisch rijden met de nieuwe Ampera-E

  

Binnenkort bij Opel Leasing: volledig elektrische Opel Ampera-E

Opel introduceert in 2016 een nieuwe elektrische auto: de Ampera-e. Deze vijfdeurs Opel Ampera-e least u als eerste bij Opel Leasing en biedt plaats aan vijf personen en heeft een grotere actieradius dan de meeste elektrische auto’s. Ook belangrijk: hij zal voor een bereikbare leaseprijs in de markt worden gezet! 

Voortbouwend op de expertise die Opel heeft opgedaan met de oorspronkelijke Ampera combineert de nieuwe Ampera-e innovatieve, elektrische mobiliteit met geavanceerde connectiviteit en puur rijplezier. “General Motors en Opel zijn ervan overtuigd dat elektrisch aangedreven auto’s een bepalende rol spelen in toekomstige mobiliteit. De baanbrekende technologie van de Ampera-e is een belangrijke stap op weg naar de realisatie van die visie”, aldus Mary Barra, CEO bij General Motors, tijdens de aankondiging van de Opel Ampera-e op het CAR Symposium in Bochum.

De nieuwe Opel Ampera-e oogt compact. Toch is het interieur verrassend ruim dankzij de efficiënte plaatsing van het accupakket in de bodem van de auto. Het model biedt vijf zitplaatsen en de kofferruimte is vergelijkbaar met die van auto’s in de compacte klasse. Verder is de Ampera-e vooruitstrevend op het gebied van (smartphone)connectiviteit dankzij Opel OnStar en de nieuwste infotainmenttechnologie.

Lees HIER meer over de nieuwe Ampera-E