Second lease.

Snel een jong gebruikte auto leasen? Bij Opel Leasing kan het!

U heeft een perfecte Opel zien staan bij uw dealer? Reeds gekentekend, en misschien zelfs al wel gebruikt? Second lease is de oplossing!

Speciaal voor jonge gebruikte auto's hebben wij deze formule in het leven geroepen. De auto van uw dromen hoeft natuurlijk niet altijd een nieuwe te zijn! Als een auto reeds gebruikt is, en aan onze selectiecriteria voldoet, maken wij graag een leaseofferte voor u op, zodat u snel en voordelig op weg kunt. De auto mag niet ouder zijn dan 24 maanden, en niet meer gereden hebben dan 40.000 km. Vanzelfsprekend moet hij ook dealeronderhouden zijn. Wij kijken graag met u en de dealer mee om een juiste aanbieding voor u te maken, waarbij het grootste voordeel natuurlijk is dat u snel op weg kunt! Ook prijstechnisch kan er nogal eens een voordeel hangen aan het leasen van een gebruikte auto.

Ook hebben wij regelmatig jong gebruikte Opels die vervroegd zijn teruggekomen, of nog een zeer lage kilometerstand hebben. Ook deze auto's kunnen wij extra gunstig voor u berekenen. Vraag ons dan ook eens om het actuele aanbod van jonge gebruikte Opels.

 Maak een afspraak