Sale & Lease Back

Wanneer u al een wagenpark in eigen beheer heeft, kan een overstap naar lease u een fors financieel voordeel kunnen opleveren. U stapt over van variabele kosten, naar vaste kosten per maand, en weet exact wat u per maand aan mobiliteit betaalt. Daarnaast nemen wij u het beheer uit handen, waardoor u meer tijd kunt besteden aan uw kernactiviteiten. Opel Leasing kan uw wagenpark op elk gewenst moment overnemen en aan u terugleasen, waarna wij het beheer in handen nemen en u extra liquiditeit tot uw beschikking hebt, u verkoopt immers uw auto's aan Opel Leasing.

Een eigen wagenpark brengt altijd onverwachte kosten met zich mee, in de vorm van extra onderhoud, of gebreken op momenten dat het u net niet uitkomt. Wanneer u least, zorgen wij ervoor dat deze zaken u uit handen genomen worden, en u voor een vast bedrag per maand zekerheid heeft over de mobiliteit van u én uw medewerkers.

De overstap naar lease vanuit een eigendomssituatie is in eerste instantie een ingrijpende stap, maar levert u op korte termijn tijdswinst, en zekerheid op. Uitfaseren van het bestaande wagenpark in een natuurlijk verloop kan al gauw enkele jaren kosten. Sale & Leaseback is hier een prima uitkomst in en vergemakkelijkt de overstap.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf!

 Maak een afspraak