Exclusief aanbod van Opel Leasing voor de actieve KTM-rijder

 

 

• In samenwerking met Opel Leasing speciale aanbieding: Full Operational leaseprijs per maand € 449
• Zeer complete uitrusting

In samenwerking met KTM Nederland is per vandaag de zeer exclusieve Opel Vivaro KTM Edition verkrijgbaar in de lease, alléén bij Opel Leasing!

KTM is het motorfietsmerk bij uitstek met een grote klantenkring die de motor gebruikt voor wedstrijden en voor motorrecreatief gebruik. Daarbij wordt de crossmotor voornamelijk op een motortrailer vervoerd. Voor de enthousiaste KTM-rijder die er vaak op uittrekt om met de motor in binnen- en soms ook buitenland deel te nemen aan wedstrijden of endurancetochten heeft KTM Nederland nu een speciale aanbieding; een Opel Vivaro in KTM-kleur en voorzien van tal van luxueuze extra’s.

Opel Vivaro KTM Edition

De Opel Vivaro in zwarte KTM-uitvoering is voorzien van een 2.0 CDTi-motor van 90 pk. In de speciale leaseconstructie zijn tal van voorzieningen opgenomen, zoals reparatie, onderhoud, rechtsbijstand en houderschapsbelasting. Het leasebedrag van € 449,00 is gebaseerd op een kilometrage van jaarlijks 20.000 kilometer en een leasetermijn van 60 maanden.

De KTM Vivaro heeft een schuifdeur rechts, comfortstoelen, een elektronisch startblokkeringssysteem, een leren stuur, elektrisch bedienbare zijramen en spiegels, airconditioning, deurvergrendeling, mistlampen voor, cruise-control, chroompakket, regensensor, 16'' lichtmetalen velgen, navigatiesysteem met Europese kaarten voor 26 landen, radio / CD/MP3 speler, iPod/USB, geïntegreerde display, stuurwielbediening, en telefoonvoorbereiding met Bluetooth. In overleg met Opel Leasing kan de uitrusting nog verder worden uitgebreid, tot aan een zonneluifel toe.
De laadruimte is voorzien van een houten vloer met een kunststof toplaag.

Een eerste Vivaro KTM Edition is inmiddels geproduceerd en staat opgesteld in de showroom van Opeldealer Lathouwers in Den Bosch, waar geïnteresseerden kennis kunnen maken met deze speciale uitvoering van Opel’s populaire bestelwagen.

Geinteresseerd?

Wij snappen natuurlijk dat uw leasebehoefte niet in één offerte, looptijd of kilometrage samen te vatten is. Daarom is elke Opel Vivaro KTM Edition maatwerk van A tot Z. De Vivaro is zowel in een Full Operational Lease als in een Netto Operational Lease variant te verkrijgen. Benieuwd naar de verschillen van deze leasevarianten? Klik hier

Één ding is echter wel zeker, u profiteert van een zeer voordelig aanbod, met een exclusief design en ontzettend veel luxe. De KTM Edition kan in elke gewenste motoruitvoering geleverd worden, en natuurlijk zijn bijna alle specifieke wensen voor u in te vullen. Er is keuze uit een tweetal speciaal ontwikkelde beletteringen, en de gehele catalogus accessoires en opties staat tot je beschikking, je eigen fantasie is de enige beperking!

Het team van Opel Leasing staat je graag te woord, je kunt ons op werkdagen bereiken van 8.00 tot 17.30 op 020-6583220

Natuurlijk is het ook mogelijk om ons een mail te sturen, wij nemen dan contact met jou op. (sales@opelleasing.nl)

Naar de Opel Leasing Homepage