Vivaro: Lease vanaf € 349,- per maand.

De nieuwe standaard in bedrijfsautos!

De NIeuwe Opel Vivaro

Opel Leasing is altijd in beweging, en u ook! 

Wij ondersteunen u graag in uw activiteiten met de juiste gereedschappen tegen de scherpste prijzen. Profiteer dan ook nu van onze scherpe leasetarieven op de Opel Vivaro. 

De nieuwe standaard in bedrijfswagens.

De nieuwe Opel Vivaro stelt nieuwe standaarden in het segment. Nooit eerder was een bedrijfswagen zo veelzijdig in te zetten en voorzien van doordachte oplossingen. Wat te denken van een dodehoekspiegel in de zonneklep? Of de doorlaadmogelijkheid onder de passagiersbank? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die de Nieuwe Opel Vivaro te bieden heeft.

Dankzij de nieuwe 1.6 BiTurbo dieselmotoren is de Vivaro ook nog nooit zo zuinig geweest als nu. Met 90, 120 of zelfs 140 PK is de Vivaro een echte kilometervreter voor de veeleisende chauffeur. Rijden zoals u met een personenauto gewend bent, maar dan met een echte bedrijfswagen.

Uw Opel bedrijfswagendealer vertelt u graag meer over de mogelijkheden, maar één ding is zeker: Met Opel Leasing en de Opel Vivaro gaat u zorgeloos en veilig op weg!

Naast een scherpe leaseofferte van Opel Leasing profiteert u ook van de uitgebreide service en one-stop-shopping van het Opel bedrijfswagen dealernetwerk. Alle voorkomende werkzaamheden aan uw bedrijfswagen mogen immers bij uw lokale bedrijfsdealer worden uitgevoerd. Of het nou gaat om onderhoud, banden, schade of een sterretje in de ruit, de Opel bedrijfswagendealer is de aangewezen persoon om u snel weer op weg te helpen! U bespaart zo kostbare tijd, die u kunt besteden aan uw kernactiviteiten.

Vraag nu een leaseofferte aan en laat u verrassen!

Offerte aanvragen