Movano: Lease vanaf € 399,- per maand.

Volumevoordeel!

De Opel Movano

Opel Leasing is altijd in beweging, en u ook! 

Wij ondersteunen u graag in uw activiteiten met de juiste gereedschappen tegen de scherpste prijzen. Opel Leasing biedt u tijdelijk een niet te weerstaan full of netto operational leaseaanbod.

Groot volume, lage maandprijs.

De Opel Movano is groots in volume, en laag in maandprijs. Met de nieuwe, ultramoderne motoren profiteert u van een ongekend voordelig kilometertarief. Tijdelijk hebben wij een extra gunstig aanbod voor u als u een offerte aanvraagt voor de Opel Movano.

Bij Opel Leasing profiteert u ook van de uitgebreide service en one-stop-shopping. Alle voorkomende werkzaamheden aan uw bedrijfswagen mogen immers bij uw bedrijfswagendealer worden uitgevoerd. Of het nou gaat om onderhoud, banden, schade of een sterretje in de ruit, de Opel bedrijfswagendealer is de aangewezen persoon om u snel weer op weg te helpen! U bespaart zo kostbare tijd, die u kunt besteden aan uw kernactiviteiten.

De Movano heeft een ongekend aantal ombouwmogelijkheden. Een open laadbak? Meubelbak? Glasrasteel? Allemaal geen probleem voor de grote alleskunner. Ook voor deze bijzondere  op- en ombouwen heeft Opel Leasing de juiste oplossing. Kijk voor meer informatie over de op- en ombouwmogelijkheden op de speciale site van Opel Nederland.

 

Vraag nu een leaseofferte aan en laat u verrassen!

Offerte aanvragen