Combo: Lease vanaf € 269,- per maand.

Verrassend veelzijdig, ongekend voordelig.

Lease de Opel Combo 

Opel Leasing is altijd in beweging, en u ook!

Wij ondersteunen u graag in uw activiteiten met de juiste gereedschappen tegen de scherpste prijzen. Profiteer dan ook nu van onze scherpe leasetarieven op de Opel Combo. Opel Leasing biedt zowel full als netto operational leasing aan.

Veelzijdig voordeel.

De Opel Combo is te bestellen in drie uitrustingsniveaus, Selection, Edition en Sport. De Combo Edition is standaard al compleet voorzien van alles wat u als veeleisende chauffeur nodig hebt. Een beetje meer? De Combo Sport biedt naast de standaarduitrusting van de Edition ook nog bijvoorbeeld standaard Navigatie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die de Opel Combo te bieden heeft.

Uw Opel bedrijfswagendealer vertelt u graag meer over de mogelijkheden, maar één ding is zeker: Met Opel Leasing en de Opel Combo gaat u compleet op weg!

Naast een scherpe leaseofferte profiteert u ook van onze uitgebreide service en one-stop-shopping. Alle voorkomende werkzaamheden aan uw bedrijfswagen mogen immers bij uw lokale bedrijfsdealer worden uitgevoerd. Of het nou gaat om onderhoud, banden, schade of een sterretje in de ruit, de Opel bedrijfswagendealer is de aangewezen persoon om u snel weer op weg te helpen! U bespaart zo kostbare tijd, die u kunt besteden aan uw kernactiviteiten.

Vraag nu een leaseofferte aan en laat u verrassen!

Offerte aanvragen